دسرزعفرانی
· شیر3 لیوان
· شکر1 لیوان
· زعفران دم کرده۲ ق غ
· پودر ژلاتین۴ ق غ
· خامه صبحانه نصف پاکت
· گلاب ۲ ق غ
· وانیل نصف ق چ
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را بانصف پیمانه آب سرد بن ماری کنید. شیر و شکر را در قابلمه روی حرارت بذارید . عفران را اضافه کنید و بهم بزنید تا مخلوط و شکرحل بشه. وقتی شیر به جوش اومد وانیل و گلاب هم بریزید و حرارت را خاموش کنید. ژلاتین را هم بریزید داخل شیر و خوب هم بزنید.قابلمه را کنار بگذارید تا کاملا خنک بشه.حالا خامه را در یک ظرف بریزید و وقتی شیر و شکر و زعفرون کاملا خنک شد، کم کم ازش توی خامه می ریزیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه.قالب را کمی چرب کرده،مایه دسر را داخل قالب ریخته وبرای ۶_۷ ساعت در یخچال میذاریم.