كيك پرتقالى
آرد دو و نيم پيمانه،شكر يك پيمانه، آب پرتقال شيرين يك پيمانه، روغن سه چهارم پيمانه، تخم مرغ پنج عدد،بكينگ پودر يك ق غ، رنده ى پوست پرتقال يك ق چ
👇تهیه:
زرده و سفيده تخم مرغ رو جدا كنيد، سفيده رو به همراه نيمى از شكر خوب هم بزنيد، تا به مرحله ى سافت پيك برسه(ظرف روبرگردونید؛نریزه). زرده رو با بقيه ى شكر و رنده ى پوست پرتقال بخوبی هم بزنيد تا جاييكه كرم رنگ و كشدار بشه. روغن و آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بكينگ پودر رو باهم مخلوط و سه بار الك كنيد، به مخلوط زرده اضافه كنيد.در نهايت سفيده ى هم زده رو به مخلوط زرده و آرد اضافه كنيد و به آرامى فولد كنيد،مايه ى كيك رو تو قالب چرب شده ريخته و در فر از پيش گرم شده با دماى ١٨٠ بمدت چهل الى پنجاه دقيقه قرار بديد.