کیک اسفنجی شکلاتی
مواد لازم :
· آرد کیک : 100 گرم
· پودر کاکائو :20 گرم
· شکر دانه ریز :120 گرم
· تخم مرغ درشت دردمای محیط : 4 عدد
· وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را روی 170 درجه روشن کنید.قالب گرد 20 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید.تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرفیریخته و با دور متوسط یا تند به مدت 15_20 دقیقه بزنید تا کاملا روشن و سبک بشه.آردو پودر کاکائو را که باهم مخلوط و الک کرده اید، طی چند مرحله در مخلوط تخم مرغ هاالک کرده و به آرامی با قاشق چوبی فولد کنید.مایع را در قالب ریخته( همه مواد را ازمرکز نریزید).به مدت 40 دقیقه در فر بپزید.تا خلال دندان تمیز از کیک بیرون بیاید(قبل از 30 دقیقه در فر را باز نکنید)سپس کیک را در فر خاموش که درب فر کمی باز است،5_10 دقیقه قرار دهید سپس از فر خارج کنید.سپس بگذارید 10 دقیقه خنک شده و آرام باچاقو لبه های کیک را آزاد کنید. کیک را بدون قالب روی توری خنک کننده برگردانید تاکاملا خنک بشه وبعدتزیین کنید.نکات : تخم مرغ حتما به دمای محیط رسیده باشد.20 دقیقه قبل کار از یخچال بیرون بیاورید.برای تزیین یک لیوان شکلات تخته ای روبن ماری کنید.