تیتاپ خانگی
(بدون فر) 🔻
مواد لازم:
· تخم مرغ ۳ عدد
· آرد یک لیوان
· شیر سه چهارم لیوان
· روغن مایع سه چهارملیوان
· شکر سه چهارم لیوان
· بیکینگ پودر یک ق چ
· پودر کاکائو یک قسر پر غذا
✅طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر روخوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر آرد و بکینگ پودررو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایه سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایه قهوه ای را داخل تابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایه سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنجدقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در آخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید.