02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
باقلوای ترکیه
باقلوای ترکیه

باقلوای ترکیه

·       موادلازم برای خمیر:

·       تخم مرغ ۱ عدد

·       آب جوش +گلاب نصف پیمانه

·       شکر ۱ قاشق غذاخوری

·       روغن مایع یک چهارمپیمانه

·       آرد به مقدار نیاز

·       آردنشاسته ذرت به مقدار نیاز

 

🥃 برای شربت:

شکر ۱ پیمانه

آب وگلاب نصف پیمانه

زعفران دم کرده یک ق غ

آب لیمو نصف ق

گلوکز یک ق غ

        شـــــ👩🍳ـــــروع:

 شربت؛

شکر وآب وگلاب وزعفران و آبلیمو را روی حرارت ملایم گذاشته و وقتی شکر حل شد گلوکز رو اضافه وحرارت را کمی زیاد کرده تا شربت به جوش بیاید وحدود دو سه دقیقه بجوشه بعد از روی شعله بروارین تاخنک بشه.

 خمیر ؛

تخم مرغ وشکر را خوب مخلوط و روغن  وآب جوش وگلاب را اضافه و۲تا۳ دقیقه هم بزنید. آرد الک شده رو در چند مرحله اضافه کنید و آرام هم بزنیددرحدیکه خمیر لطیفی که به دست نچسبه حاصل بشه،زیاد آرد زدن باعث میشه خمیر کیفیتش رو ازدست بده. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه استراحت داده بعد به دوقسمت تقسیم کرده و هرقسمت را بصورت مستطیل ونازکت رازخمیر لواش به کمک آرد نشاسته ذرت باز کرده واز عرض رول کنیدو به قسمتهای یک سانتی تقسیم کرده وبرش بزنید.حالا تکه هارو روغن شناور سرخ کرده ودرشربت خنک شده بریزید. درآخربا پودر پسته تزیین کنید.