02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
مربای شلیل
مربای شلیل

مربای شلیل

برای درست کردن مربای شلیل ، از شلیل های سفت با پوست قرمز استفاده کنید ، شلیلها رو نازک خرد نکنید تا بعداز پخت له نشه ، حتما شلیل ها رو با پوست خرد کنید ، بعد از خرد کردن شلیل رو وزن کنیدبرای هر یک کیلو شلیل خرد شده هفتصد گرم شکر نیاز دارید ، شکر رو روی شلیل بپاشید ویک شب بذارید تو یخچال بمونه .

بعد از یک شب شلیلهاحسابی آب میندازه و اصلا نیاز به اضافه کردن آب نداره .شلیل رو بذارید روی حرارت ملایم تا شکر ها آب بشه ، بعد از اون حرارت رو ، روی متوسط رو به بالا تنظیم کنید تا مربا بجوشه ، در حین پخت کف روی مربا رو حتما بگیرید تا بعد از پخت مربا شفاف بشه .حدودانیم ساعت تا چهل دقیقه طول میکشه تا شربت قوام بیاد . پنج دقیقه آخر چند قطره آبلیموترش تازه اضافه کنید تا مربا شکرک نزنه و حرارت رو خاموش کنید و بذارید مربا تو‌ قابلمهپخت سرد بشه .

بعد بریزیدش تو‌شیشه تمیز و بعد هم نوش جانتون