02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان صبحانه کنجدی
نان صبحانه کنجدی

نان صبحانه کنجدی

👇موادلازم:

شکر ولرم یک لیوان(دسته دار فرانسوی)روغن مایع نصف لیوان،خمیر مایه دوقاشق مرباخوری،شکر چهار قاشق غذاخوری،دوعدد تخم مرغ زرده وسفیده جدا،نمک یک قاشق چایخوی،آرد به میزانی که بدست نچسبه

        شـــــ👩🍳ـــــروع:

اول خمیر مایه ودوقاشق از شکر وشیر ولرم رو مخلوط کنید وظرف روپوشانده وده دقیقه بذارین استراحت کنه تا عمل بیاد .سفیده تخم مرغ ودوقاشق باقی شکر وروغن ونمک رو مخلوط و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه وکم کم آرد الک شده رو میریزیم و ورز میدیم تا خمیر نرم ونچسبی داشته باشیم.روی خمیر کمی آرد بپاشین وروی اونو بپوشونید ویک ساعتی استراحت بدین تا حجم شد و برابر بشه. وقتی خمیر ور اومد پف خمیر رو بگیرین وبدلخواه شکل بدین وبا زرده های تخم مرغ که باکمی روغن وزعفران رقیقش کردین رومال کنید.روی نانها کنجدیامغزدلخواه بپاشید

 ودر فر صدوهشتاد درجه که ازبیست دقیقه قبل گرمش کردین تا زمان طلایی شدن زیر نون بپزین و برای طلایی شدن روش چند دقیقه گریل رو روشن کنید.حتما هنگام پخت یک ظرف کوچیک آب کف فرتون بزارید تا نوناتون خشک نشه .

نوش جان