02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
باقلواشعریه
باقلواشعریه

باقلواشعریه

این شیرینی همون شعریه کشورهای عربی وکادایف ترکیه ورشته خشکار شمال خودمون هست.البته دراکثرکشورهای آسیایی باکمی تفاوت درترکیبات اولیه به عنوان پای ثابت چای ؛سرومیشه.شنیده هاحاکی ازاونه که زادگاه این شیرینی خیلی شیرین کشورسوریه است وازاونجا به ترکیه وسایر کشورها واردشده...مخلص کلام ازهرجااومده وبه هرجا صادرشده خیلی خوشمزه اس وطرفدارای زیادی داره امابا یک شرط مهم:

درمصرف این شیرینی و اصولا هرشیرینی دیگری اعتدال ومیانه روی کنید😉😉

موادلازم:

·       رشته ختایی(خشکار)۲۵۰ گرم

·       کره : ۱۰۰ گرم

·       مغز آجیل دلخواه خردشده: ۱۰۰گرم

·       پودرقند  : یک ق غ

·       گل سرخ + هل ساییده:یک ق غ

·       دارچین : نصف ق چ

🌸نکته:شما می توانیدادویه دلخواه راجایگزین کنید امامقداردارچین رابیشترن کنیدچون طعم شیرینی راتلخ می کند .

🥃برای شهد:

·       شکر :۱ لیوان

·       گلاب :نصف لیوان+۳ق غ

·       آب :نصف لیوان

·       آبلیموتازه :۱ ق غ

·       زعفران ساییده:نصف ق چ

 

          👇روش تهیه:

ابتدا ۳ق غ ازگلابراجداکنید؛ وبعدتمام موادشهد جزآبلیمو راداخل ظرف مناسبی روی شعله ملایم بذارین تابجوشه.بعدازجوشیدن شعله رو کم کنیدتا وقتی که شهد غلیظ بشه.بعدآبلیمو رو اضافه کرده وبهم بزنید وشعله روخاموش کنید تاشهد ازداغی بیفته.

🥠تهیه شیرینی

این رشته ها بصورت توری یاخرد کرده هستن که آماده میگیریم .من نوع توری رو گرفتم وبا قیچی برش زدم.توی سینی گذاشتم وروش گلاب پاشیدم تانرم بشه. وتوی رشته هارو با گردوی خرد شده وکمی پودرهل و گل سرخ وپودرقند پرکردم و رول کردم وبادست لبه رشته ها روفشرده کردم .بعد یک ساعت توی خچال استراحت دادم وبعد تو روغن داغ فراوان  در حرارت کم سرخشون کردم.میتونید روی رولها کره ریخته وداخل فر بذارین تاروش طلایی بشه.بعد شربت زعفرانی رو روی شیرینی داغ ریختم و یک ساعت صبرکردم شیره به خوردشون بره وبعد با پودر پسته تزیین کردم.حالا می تونید با چاقوی اره ای برش زده وباهرچیزی که مایلید تزیین کرده ونوش جان کنید.

چای داغ یادتون نره...

    نوشششش جاااااان