پولکی کنجدی
مواد
· 1 لیوان شکر
· 1 لیوان کنجد
· 10 گرم کره
· 2 قاشق زعفران دمکرده
· آب نصف لیموترش
تهیه:
ابتدا یه لیوان شکررو داخل یه قابلمه میریزیم و حرارت رو کم میکنیم تا شکر آب بشه وقتی قهوه ای شد باکفگیرچوبی آرام میزنیم.
❌ توجه ❌
باید خیلی مراقب باشید که نسوزه می ازکنارگاز تکون نخورید😜 وقتی مثل عسل شد کره رو بهش اضافه میکنیم کره رو هم میزنیم و یه قاشق آبلیموتازه رو بهش اصافه میکنیم. بعد کنجد رو میریزیم هم میزنیم و وقتی کامل مخلوط شد زعفرون رو بهش اضافه میکنم هم میزنیم تا وسط ظرف جمع بشه. مواد رو خیلی سریع پهن میکنیم تو ی سینی چرب شده و باوردنه کاملا نازکش میکنیم وتا گرمه با چاقوبرش میزنیم و بعد از هم جداشون میکنیم.
نوش جان 😋