كرم خرمالو
· خرمالو ۳ عدد
· خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
· شکر ۳ قاشق سوپخوری
· پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
· آب سرد یا شیر ۵قاشق سوپخوری
طرز👩🍳تهیه :
ابتدا پوست خرمالوها را می گیریم به طوری که گوشت آن کنده نشه.بعد آن ها را می ریزیم داخل میکسر بعد بهآن شکر و خامه اضافه می کنیم. داخل ظرفی پودر ژلاتین می ریزیم تا حالت اسفنجی بگیره بعد وی بخار آب بن ماری می کنیم وبهم می زنیم تا کاملا شفاف بشه. بعد داخل میکسر میریزيم و یک دقیقه مخلوط می کنیم. درانتها داخل قالب چرب شده ریخته (قالب من سیلیکونی است ولی کمی کف قالب و چرب کردم تا موقع برگرداندن راحت خارج بشه) و داخل یخچال میذاریم تا ببنده.
❤تمام