02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
حلوااوماج
حلوااوماج

حلوااوماج

این حلوادربعضی شهرهای آذربایجان وهم چنین درشهرگرگان درست میشه.

تنهانکته مهم درتهیه این حلوااینه که بعدازمرحله گلابپاشی حتماکاملا خشک بشه وبعدباش حلوا درست بشه.

📝موادلازم:

·       آرد گندم....۲۰۰گرم

·       عسل....۲۰۰گرم

·       کره.....۱۵۰گرم

·       شکر(دلخواه).....۵۰گرم

·       روغن جامد....دوق غ خ(ترجیحا روغن زعفرانی)

·       زعفران غلیظ.....۴ ق غ

·       آرد گندم....نصف لیوان

·       گلاب .... نصف لیوان

 

👩🍳طرزتهیه:......

آردرا الک می کنیم و در سینی بزرگی ریخته  روی آن را با گلاب اسپری می کنیم.  وروی آرد را باچنگال حالت دورانی یا مارپیچ ماساژمی دهیم.( یک روش هم هست وقتی به آرد اسپری کردید با کف دست ماساژ میدهید)وقتی گلاب به خورد آرد رفت ورز می دیم تا رنگ آردعوض بشه.بعد گلوله های آردرا ازالک درشترد می کنیم وروی پارچه پهن و خشک می کنیم. دراینجا اوماجها ریز ودرشتن که با الک جداشون کرده یا با غذاساز یکدستشون میکنیم.که روش سنتی بهتره.میتونیم اوماج رو از چند روز قبل آماده کنیم.درمحیط خنک نگهداری کنیم.۳/۴از کره  وروغن را گرم کرده واوماج ها را اضافه می کنیم.سریع هم می زنیم تا طلایی بشن.(این برای وقتی هست که اوماج ها یکدست هستند)اگربا الک ریز ودرشت را جداکردید از درشت به ریز بافاصله اوماج رابه روغن اضافه کنید.وقتی اوماج ها طلایی رنگ شدند نصف لیوان آرد را اضافه می کنیم تا تفت بخورد وحالت خمیری بشه.اگرکره کم بود بقیه کره را اضافه می کنیم..اجازه میدهیم موادگرمای خود را از دست بدن.حالاعسل و شکر و زعفران راخشک اضافه می کنیم وحسابی مخلوط می کنیم وظرف رو روی حرارت می گذاریم.توی این مرحله آنقدرحلوارابهم می زنیم و با پشت قاشق می کوبیم تاحلواجمع بشه. حالاروغن اضافه حلوا را میگیریم حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته خلال پسته روی حلوا می ریزیم و باوردنه روی حلوا می کشیم تا پسته جذب حلوا بشه.پس از خنک شدن حلوا را برش یاقالب می زنیم.

 🌸نکته:

1)هرچه مقدار آب یا گلاب بیشتر دانه ها درشت تر میشود.

2)با آب هم میشه اوماج درست کرد ولی با گلاب بهتره....البته در بعضی شهرها با شیر اوماج درست می کنند ودوشاب میریزن توش که خیلی خوشمزه ست.

3)اگراوماج رو خشک نکنید موقع تفت دادن بهم میچسبند.

4) میتونید از پودرهل هم استفاده کنید.

تمام