کیک نارگیلی زعفرانی
مواد لازم:
· کره ۱۱۰ گرم یا روغنمایع نصف لیوان
· آرد ۲ لیوان
· پودر نارگیل ۱ لیوان
· شکر ۱ لیوان
· بیکینگ پودر دو قم سرخالی
· شیر ۱ لیوان
· تخم مرغ ۳ عدد
· وانیل ( یا هل که در صورت تمایل بیشتر هم می توانید بزنید ) یک چهارم ق چ
👇شروع👇
تمام مواد را ازیک ربع قبل در دمای محیط اشپزخانه بذارید .فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید .قالب دلخواه رو چرب کرده وکاغذ روغنی کف قالب بندازید.آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بارالک کنید و کنار بذارید . ابتداکره و شکر رو مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. بعد تخم مرغ ها رو دانه؛دانه به مواد اضافه کنین و هرکدام را حدود یک دقیقه بزنید .شیر رو که به دمای محیط رسیده به مواد اضافه کنین و هم بزنید در حدی که مخلوطبشه کافیه. هل یا وانیل رو هم اینجا اضافه کنید.مخلوط آرد و بکینگ پودر رودرچندمرحله به مواد بالا اضافه کنید. خیلی آروم هم بزنید تا آرد کامل با مواد مخلوط بشه. حالاپودر نارگیل رو به به سایر مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.بعد مایه کیک رو توی قالب بریزید و در فربه مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قراربدید. بوسیله خلال دندون تست کنین که کیک پخته شده یا نه اگه مواد کیک به خلال نچسبه یعنی پخته.برای رویه کیک کمی شهد یا عسل رقیق شده را با برس به سطح کیک گرم بزنید وروی آن را با پودر نارگیل بپوشانید .
🌸نکته: میتونید یکلیوان شیر را سرخالی ریخته و بقیه مقدار رو با گلاب پر کنید و یک ق چ هم هل پودرشده اضافه کنید که کیکتون خیلی معطرمیشه.
👈 برای روغن هم از ترکیب کره و روغن جامد استفاده کردم .