ترحلواقالبی
ابتدا نصف پيمانه نشاسته ذرت ، نصف پيمانه آرد برنج رو با دوپیمانه آب مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا درآب حل بشن.سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ۲پيمانه شیر و ۱پيمانه شکر رو اضافه میکنیم.ابتدا حرارت رو بالا برده ومرتب هم می زنیم تا مواد بجوش بیاد و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب وکمی عرق هل و ۲ قغ زعفران دم کرده و ۵۰ گرم کره رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برایاینکه ترحلوا قالبی بشه حتما باید غلیظ بشه و این زمان زیادی میبره.)بعدداخل قالب چربشده ریخته وداخل یخچال می ذاریم ۳_۲ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل کنید.