دسرهندوانه 🍉
این دسر خیلی آسونه و یه جورایی یخ دربهشته
📝مواد لازم :
هندوانه تڪه شده بدون پوست: یک کیلو
شربت : دو لیوان
برای تهیه شربت: یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب مخلوط کنید و بذارید تا بجوشه تا یک مقدار قوام بیاد...البته برای این دسر قوام اومدن شربت زیاد مهم نیست ..میتونید در انتها داخلش گلابیا مقداری وانیل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.در ابتدا هندوانه رو برش بزنیدو تخمه ها رو خارج کنید ...توجه داشته باشید طولی برش دادن باعث میشه تخمه ها راحت تردر بیاد.بعد اون رو با غذا ساز پوره کنید با شربت سرد شده مخلوط کنید و هم بزنید ودر فریزر بذاریدو هر نیم ساعت یکبار از فریزر در بیارید و هم بزنید تا یخ یکدست پخش بشه و شربت و پوره هندوانه به خوبی باهم مخلوط بشن ...بعد که حالت پنبه ای یخ همه جا پخش شد برای سرو آماده ست.توی لیوانهای خوشگل بریزین وبایک تکه برش هندوانه مثلثی تزیین کنید
🍉نکته:
اگر دسرتو فریزرخیلی موند و تبدیل به یخ سفت شد نیم ساعت قبل از استفاده اونو از فریزر خارج کنید دردمای محیط بذارید و بعد داخل میکسر بریزید تا به یخ نرم تبدیل بشه ونوش جان کنید.