کیک گیلاس 🍒
گیلاس بدون هسته نصف پیمانه
· آرد ۲ و نیم پیمانه
· شکر ۱ و نیم پیمانه
· ماست ۱ پیمانه
· روغن نصف پیمانه
· بکینگ پودر ۲ ق چ
· وانیل ۱/۲ ق چ
· تخم مرغ ۳ عدد
شـــــ👇ـــــروع
فرروبادرجه ۱۷۵ روشن کنید تا گرم بشه. تخم مرغ و وانیل و شکر روبادورتند همزن خوب بزنیدتا کشدار و کرمی رنگبشه.بعد ماست و روغن رو اضافه کنید وبعدازاضافه کردن هرکدام یک دقیقه موادروهم بزنید.بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده ودرچند مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کرده وبالیسک بصورت دورانی هم بزنید.کف ودیواره های قالب روخوب چرب کنید.گیلاسها روبافاصله کف قالب بچینید.باقاشق کم کم وبه آرامی روی گیلاسهامایه کیک بریزید تا کامل پوشده بشن.حالا بقیه گیلاسها روروی مایه کیک بچینید.بقیه مایه کیک روتوی قالب بریزید تا گیلاسها وسط مایه قراربگیرند.قالب روتوی فر روی پنجره وسطبذارین. کیک تاوقتی که سیخ چوبی تستر تمیزبیرون بیاد؛ بایدتوی فرباشه.(۴۰ تا۴۵ دقیقه)بعدازسردشدن ازقالب جداکنیدوبا هر چی دوست دارین دیزاین کنید ...
❤نوش جان