دسرهویج و بسکوییت
جزریه
📝مواد لازم:
· 500گرم هویج
· 1استکان آب(80 گرم)
· 2/3 لیوان شکر
· 1 ق غ عسل
· 1قاشق چ زعفران ساییده
· 1ق چ هل ساییده
· 1استکان گردوی ریزشده
· اندازه لازم پودرنارگیل
· 2ق غ نشاسته ذرت
· بسکوییت پتی بوراندازه لازم
👇طرز تهیه:
هویجها را شسته وپوست بکنید وحلقه ای خرد کنید.بعد در یک قابلمه تفلون ریخته و 1استکان آب را روی هویجهابریزید و بپزید .هویج ها را در غذاساز بریزید و پوره کنید و دوباره در قابلمه بریزید و شکر و عسل و زعفران وپودرهل را اضافه کرده وبهم بزنید و۵ دقیقه دیگه بپزید. نشاسته را با کمی آب سرد مخلوط کنید تا حل بشه و به مخلوط هویج اضافه کنید.برای اینکه ته نگیره مدام هم بزنید. وقتی غلیظ شد گردو های خردشده را هم اضافه کرده بهم بزنید وشعله راخاموش کنید . کف یک ظرف پیرکس مستطیل رو مقدارزیادی پودر نارگیل بپاشید و دسر هویج پخته شده را روی پودر نارگیلها بریزید و به صورت یک لایه نازک با لیسک صاف کنید . این کار روبا ودقت انجام بدین. دوباره روی هویجها پودر نارگیل بپاشید و در یخچال بذارید تا سرد بشه.من بعد از اینکه سرد شد برش زدمو بین بیسکوییت ها گذاشتم.خامه قنادی فرم گرفته تزیین کردم