02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرهویج و بسکوییت
دسرهویج و بسکوییت

دسرهویج و بسکوییت

جزریه

📝مواد لازم:

·       500گرم هویج

·       1استکان آب(80 گرم)

·       2/3 لیوان شکر

·       1 ق غ عسل

·       1قاشق چ  زعفران ساییده

·       1ق چ هل ساییده

·       1استکان گردوی ریزشده

·       اندازه لازم پودرنارگیل

·       2ق غ نشاسته ذرت

·       بسکوییت پتی بوراندازه لازم

 

👇طرز تهیه:

هویجها را شسته وپوست بکنید وحلقه ای خرد کنید.بعد در یک قابلمه تفلون ریخته و 1استکان آب را روی هویجهابریزید و  بپزید .هویج ها را در غذاساز بریزید و پوره کنید و دوباره در قابلمه بریزید و شکر و عسل و زعفران وپودرهل را اضافه کرده وبهم بزنید و۵ دقیقه دیگه بپزید. نشاسته را با کمی آب سرد مخلوط کنید تا حل بشه و به مخلوط هویج اضافه کنید.برای اینکه ته نگیره مدام هم بزنید. وقتی غلیظ شد گردو های خردشده را هم اضافه کرده بهم بزنید وشعله راخاموش کنید . کف یک ظرف پیرکس مستطیل رو مقدارزیادی پودر نارگیل بپاشید و دسر هویج پخته شده را روی پودر نارگیلها بریزید و به صورت  یک لایه نازک با لیسک صاف کنید .  این کار روبا ودقت انجام بدین. دوباره روی هویجها پودر نارگیل بپاشید و در یخچال بذارید تا سرد بشه.من بعد از اینکه سرد شد برش زدمو بین بیسکوییت ها گذاشتم.خامه قنادی فرم گرفته تزیین کردم