کیک موز 🍌
دستور جدید و عالی خوشمزه برای کیک موز بهترین راه برای استفاده موزهای سیاه شده توی یخچال😝
🍌برای این کیک حتما از موزهای کاملارسیده و ترجیحا سیاه شده استفاده کنید
🍴مواد لازم:
· آرد سفید 2 پیمانه یا 250 گرم
· بیکینگ پودر 1ش ق چ
· جوش شیرین 1/2 ق چ
· دارچین 1/2 ق چ
· کره به دمای محیط رسیده 100 گرم
· شکر سفید 100 گرم یا نصف پیمانه
· شکر قهوه ای 50 گرمیا 1/4 پیمانه
· دو عدد تخم مرغ درشتبه دمای محیط رسیده
· وانیل مایع 2 ق چیا نصف ق چ وانیل شکری
· موز کاملا رسیده و له شده 400 گرم
· کمی گردوی خرد شده(دلخواه)
🍌طرز👇 تهیه:🍌
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و قالب لوف بزرگ را با طول 23 سانت را کاملا چرب کنید. میتونید کیک رو داخل هر قالبی که دوست دارید بپزید ولی این کیک به طور سنتی توی قالب لوف پخته میشه.آرد سفید را همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین الک کنید. کره نرم شده راهمراه شکر سفید و شکر قهوه ای حدود 5 دقیقه با همزن بزنید . تخم مرغ ها و وانیل راهم اضافه کنید و در حدی که مواد کاملا مخلوط و یک دست شوند هم بزنید. موزهای له شده را اضافه کنید و مواد کیک را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. (منظور این هست که زیاداز حد مواد را هم نزنید). آرد را هم در دومرحله اضافه کنید و در آخر گردوی خرد شده را اضافه کنید. مواد را داخل قالب بریزیدو داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. اگر از قالب لوف استفاده میکنیدزمان حدود 50 تا 60 دقیقه طول می کشد ولی اگر از قالب گرد معمولی استفاده کنید حدود40 تا 50 دقیقه بستگی به اندازه قالب طول میکشد.یک سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید اگر مواد کیک به سیخ نچسبید کیک پخته و میتوانید از فرخارج کنید در غیر این صورت چند دقیقه دیگر زمان بدهید. 🍌