ته انداز
بال مرغ و از چند ساعت قبل مزه دار کنید البته بنده چون بسیار کدبانو می باشم و تا لنگ ظهر خوابم ازشب قبل اینکار و میکنم بال مرغ و با یه پیاز خلالی شده و نمک و زردچوبه و کمی آبلیمومزه دار کردم بعد واسه ظهر که خواستم درست کنم برنجمو که آبکش کردم ته قابلمه یکم روغن و زردچوبه ریختم بعد بال مرغ و چیدم گذاشتم یک طرفش یه کوچولو طلایی شه بعد برگردوندم و برنج آبکش شده روش ریختم ( تو عکس مراحلشم هست ) و در قابلمه رو بستم نیم ساعت بعدش هم برنجم آماده شد هم بالا حسابی سرخ شد و خیلیم خوشرنگ شد فقط اینکه حتما قابلمتون نچسب باشه ها وگرنه تمیز برنمیگرده .