02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
باقلواباشیرعسلی
باقلواباشیرعسلی

امروز  یه شیرینی فوق العاده آسون براتون آوردم باخمیرآماده

باقلواباشیرعسلی

🌸مواد لازم

·       خمیر باقلوا یک بسته

·       کره ۱۵۰گرم +۵۰گرم روغن مایع

·       گردویا پسته ریزخردشده نصف پیمانه

·       ۱ق غ مخلوط دارچین و پودرهل

شهد

·       شکر یک  پیمانه

·       آب +گلاب یک پیمانه 

·       شیرعسلی ۷ق غ پر

·       آبلیموی تازه ۱ ق چ

اول شهد رو‌درست کنید:

همه مواد رو باهم ترکیب کنید بذارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا شکر حل بشه ، شروع به جوشیدن کرد،شعله روکم کنید پنج دقیقه زمان بدید و بعد برش دارید ،حالا کره و روغن مایع رو بذارید روی حرارت کم تا آب بشه خمیر رو از پوشش دربیارید ،خمیر باقلوا به هوا خیلی حساسه وسریع خشک میشن پس دستمال کنار دستتون داشته باشید که روشون و بپوشونید ، قالب احتیاجبه چرب کردن نداره ، نصف خمیر رو برای زیر کار استفاده می کنیم ، قالب رو بذارید روی خمیر و به شکل دایره برش بزنید و بعد بندازید داخل قالب و بقیه اضافه خمیرهارو هم همچنین بچینید داخلش، اصلا این قسمت مهم نیست ولی تمیز کار کنید بهتره 😍،  باته لیوان خوب فشار بدیدبعد باقاشق روش از مخلوط روغن آب شده بریزید وآجیل و ادویه بپاشید ، حالا نصف بقیه خمیر رو دایره برش بزنیدوورق ورق با حوصله داخل قالب بندازید ولی این دفعه هر لایه یا دوتا یکی رو خوب با روغن چربش کنید و ورق بعدی رو روش بندازید ، راستی خمیر رو جوری برش بزنید که یه دایره ازشدربیاد وبقیه تکه های خمیر رو هم روش بچینید ، هرچقدر تعداد لایه ها بیشتر باشه قشنگ تره و بعد با این روش خمیر رو دورریز نکردیم ، لایه آخر رو که گذاشتید دوباره خوب روغن روش میدید وباچاقوی تیزبه شکل مثلثی برش بزنید و بعد بین خط های برش هم کره بریزید و ‌داخل فر از قبل گرم شده ۲۰۰درجه به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه بذارین  ، اگه ظرفتون شیشه ای باشه که زیرش کاملا مشخصه و اگه روش هم رنگ نگرفت گریل رو حتما روشن کنید تا روش هم طلایی بشه ولی تو مرحله گریل حتما کنارش باشید که سریع ممکنه رنگ بگیره و بسوزه ،وقتی ازفربیرون آوردیدده دقیقه صبر کنید و بعد شهد ولرم رو تو چند مرحله بهش اضافه کنید و دو ساعت بهش استراحت بدید و بعد آماده سرو است.

چای تازه دم یادتون نره😉