02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک کاراملی
کیک کاراملی

کیک کاراملی

فلنکیک

 

دستور تهیه:

🌸قسمت کاراملی کیک:

ابتدا دو بسته پودرکارامل آماده رو در دو لیوان شیر مخلوط کرده و روی شعله ی ملایم مرتب هم زده تا جوشبیاد یه جوش که خورد شعله رو خاموش کنید.

حالا سس کارامل توی جعبه رو کف قالبمون میریزیم و مخلوط شیر و کارامل رو بهش اضافه میکنیم خنک که شد میذاریم تو یخچال تا ببنده..

🌸آماده کردن کیک:

ابتدا دو پیمانه آرد رو با یک ق م پکینگ پودر مخلوط کرده سه بار الک میکنیم کنار میذاریم.

بعد ۱ ق غ پودر کاکائورو در یک  پیمانه شیر روی شعله ملایم حل می کنیم و کنار میذاریم حالا یک پیمانه شکرو نصف پیمانه روغن رو با همزن زده تاپوک وحجیم بشه بعد دو عدد  تخم مرغ  رو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم مخلوط شیر و کاکائو رو که کاملا خنک شده رو اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم و در آخر در سه مرحله آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک هم می زنیم. قالب رو از یخچال میاریم کارامل کاملا بسته شده ... مواد کیک رو آروم میریزیم روی مواد کاراملی ودرفرازقبل گرم شده (۱۸۰) روی پنجره وسط به مدت۵۰ دقیقه می ذاریم تاروی کیک برشته بشه.بعدازاین مدت باسیخ چوبی تست کنید.

 بعدازبیرون آوردن ازفر؛ از قالب جداش نکنید و بذاریدیک ساعت یا بیشتر توی یخچال بمونه بعد کیک رو به آرامی از قالب جدا کنید.