دسرشیرعسلی
· شیر گرم......۱ونیم پیمانه
· شیر سرد.....نصف پیمانه
· خامه.....۲قاشق غذاخوری
· ژلاتین.....۲قاشقغذا خوری
· شیر عسلی......یک قوطی
· رنگ خوراکی و یانسکافه و یا کاکائو در صورت تمایل
طرز تهیه:
برای درست کردن این دسر خوشمزه،ابتدا ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید.روی بخار کتری بذارید وهم بزنید تا تمام ذراتش حل بشه.شیر داغ رو با شیر عسلی مخلوط کنید تا کاملا حل بشه.(می تونید این کار روی حرارت انجام بدید در حدی که فقط شیر عسلی با شیر یکدست بشه.)بهش ژلاتین حل شده را اضافه کنید در انتها خامه را بریزید.قالب راکمی چرب کنید.مواد آماده را داخلش بریزید.حدودا ۳تا۴ ساعت توی یخچال بذارید ،بعد در ظرف مورد نظر برگردونید.
اگه دوست داشتید چند رنگ بشه حتما موادو چند قسمت کنید هر لایه که ریختین بزارید تو یخچال نیم بند بشه و بعد لایه بعدی و بریزید.
❤نوش جانتون