کیک دبل چالکت🍫
مواد لازم👉
· 2عدد تخم مرغ
· شکر ۱ لیوان (دسته دار)
· روغن مایع نصف لیوان
· شیرنصف لیوان
· ب پ ۳ ق چ
· پودر کاکائو ۳ ق غ
· لیوان آرد ۱/۵ لیوان
· فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک نصف لیوان
· شکلات چیپسی ۱ لیوان
👈طرز تهیه 👉
تخم مرغ و شکر راباهم زن خوب زده تا کرم رنگ بشه. بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم و دوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم و بالیسک هم می زنیم.در این جا ۲ ق غ سس شکلاتی اضافه کنید وموادرادرحد مخلوط شدن هم بزنید.
مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک می کنیم وبا موادمایع با لیسک به صورت دورانی بهم میزنیم. فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم و مواد را در قالبی که کف و کناره های ان را باروغن چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه.
کیک را که ازفردرآوردین اجازه بدین کمی ازگرمی بیفته وبعد با سس شکلات وفندق خردشده تزیین کنید .
برای تهیه سس؛ شکلات چیپسی رو بن ماری کنید وبعدازذوب شدن ۲ ق غ روغن مایع اضافه کرده وخوب بهم بزنید.
نوش جان🌸