02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان دارچینی
نان دارچینی

نان دارچینی

این نان رویه تردو بیسکویت مانند میگیره و بافت داخلش بسیار بسیار نرمه.

مواد لازم:

·       ۴۴۰ گ آرد سنگک سبوسدار

·       ۷ گ خمیرمایه فوری(۲ق چ )

·       ۴۵ گ شکر

·       ۴۵ گکره نرم

·       ۱ تخم مرغ

·       ۲۵ گرم  شیرخشک قنادی

·       ۱۹۰ گ آب

·       ۱/۴ ق چ نمک

 

مواد میانی:

·       ۶۰ گ کره

·       ۱ق غ دارچین

·       ۱ق غ عسل

·       ۸۰ گ شکر قهوه ای 

ابتدا آرد و شیرخشک و نمک و شکرو خمیر مایه رو با هم مخلوط سپس تخم مرغ رو اضافه می کنیم،آب رو کمکم اضافه می کنیم،خمیرو ورز میدیم بعد کره رو اضافه می کنیم،حدود ده دقیقه ورز میدیم تا یک خمیر لطیف بدست بیاد،بعد داخل ظرفی که از قبل چرب کردیم میذاریم،وروشو میپوشونیم و در جای گرم حدود یک و نیم ساعت قرار میدیم تا حجمش دو برابر بشه،بعدش پف خمیرو میگیریم،سپس سطح کارو آرد پاشی می کنیم و خمیرو به قطر حدود یک سانت باز می کنیم در ابعاد بیستو پنج در پونزده

مواد میانی:

کره و شکر رو روی حرارت نرم می کنیم و بهش عسل و دارچین رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم سپس مواد میانی رو،روی خمیر بازشده میریزیم،فقط کمی از لبه هارو نمیریزیم،بعدبه اندازه طول و پهنای قالب به شکل مربع های کوچیک برش میزنیم،بعد نوارهارو دو تا دوتا به صورتی که مواد دارچینی رو به داخل باشه تا می کنیم و داخل قالب چرب شده مثل قفسه کتابها میذاریم و به همین ترتیب ادامه میدیم وبعد با یک پارچه مرطوب دوباره روی نونرو میپوشونیم و بهش سی دقیقه استراحت میدیم و روی نون رو با زرده تخم‌مرغ رومال میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده در دمای صد و هفتاد درجه فر برقی حدود بیست دقیقه میذاریم بپزه و در آخر هم دو دقیقه گریل رو روشن می کنیم و بعداز خروج از فر کره آب شده روی نون میمالیم.