کیک مسقطی
موادلازم:تخم مرغ۴عدد،وانیل نصف قچ،شکرسه چهارم لیوان،شکر ولرم نصف لیوان،روغن مایع نصف لیوان آردسفید یک وسه چهارم لیوان،
بکینگ پودر۱قم،
طرزتهیه:
تخم مرغ،شکر و وانیل روخوب میزنیم تا کرم وکشداربشه،شکر وروغن روبهش اضافه می کنیم،کمی میزنیم، درآخرآرد،بکینگ پودر رو که سه بارالک کردیم بهش اضافه می کنیم وبادورکند همزن درحد مخلوط شدن میزنیم،تو قالب چرب شده میریزیم،میذاریم تو فر ازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه،باسیخ چوبی تست کنید که مطمئن شید پخته،بعد ازپخت ازفردرمیاریم میذاریم خنک بشه. کرم زعفرونی رو روش میریزیم
موادروکش:
· پنیرماسکارپونه۶قغ،زعفران دم کرده۲قغ،
· شیرعسلی سه چهارمقوطی،گلاب به میزان لازم
🌸تهیه:
پنیر،زعفران وشیرعسلی رو باهمزن میزنیم تایک دست بشه،گلاب رو کم کم بهش اضافه میکنیم،تاجاییکه به غلظت دلخواه برسه،میتونید گلاب و بیشتر بریزین که رقیق ترشه وبه خورد کیکتون بره،من دوس داشتم حالت خامه ای داشته باشه،این کیک خیلی لطیف وخوشمزس حتما امتحانش کنید.