کیک آلبالو 🍒
چی لازم داریم؟:
· تخم مرغ سه عدد
· آلبالوی بدون هسته دو لیوان سرخالی
· آرد دو لیوان
· شکر یک لیوان سرخالی
· آب یک سوم لیوان
· روغن مایع نصف لیوان
· بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
· وانیل نوک ق چ
شروع👇
بعد از اینکه همه مواد رو آماده کردم اول فر رو با ۱۹۰ درجه روشن می کنم. بعد تخم مرغ ها و وانیل روبا همزن خوب میزنم تا کرم رنگ و کشدار بشه، بعد شکر رو اضافه کرده و میزنم تا کاملا کرم رنگ بشه و بعد روغن رو اضافه کرده و هم میزنم و بعد آب(یاگلاب) رو اضافه کرده بازم میزنم و بعد آرد الک شده را با بکینگ پودر قاطی کرده وکم کم به مواد مون اضافه کرده وبعد چند ثانیه با همزن میزنم که گلوله های آرد کاملا باز بشه.حالا یک سوم مایه کیک رو توی قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته و آلبالو های نصف شده رو روش میچینم و بعد بقیه مایه رو در دو مرحله ریخته و آلبالو می چینیم و در طبقه آخر فر به مدت45 دقیقه می پزیم.
🌸نکته:من بجای آب گلاب ریختم که طعمش عالی شد.
درست کنید ولذت ببرید😋