پاندکیک گیلاس 🍒
مواد لازم
· تخم مرغ ۳ عدد
· شکر ۲۰۰ گرم
· کره ذوب شده ۱۰۰گرم
· باترمیلک ۲۰۰ گرم
· وانیل ۱/۲ ق چ
· بیکینگ پودر ۱ و۱/۲ ق چ
· آرد نول ۴۰۰ گرم
· گیلاس بدون هسته۱۰۰ گرم
· بادام زمینی ۵۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغهاو شکر را تا جایی با همزن بزنید که کاملا رنگش سفید شود سپس وانیل، باترمیلک و کره ذوب شده رو اضافه کنید و در هم مخلوط شدن بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر که با هم مخلوط و الک کردید به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند و نصف مواد را در قالب چربشده لوف موردنظر ریخته روی آن گیلاسها رو بریزد و بقیه مواد و در نهایت روی آن را بادام زمینی تست شده بدون نمک بریزید و در طبقه وسط فر ۱۸۵ درجه که از قبل گرم شده به مدت۴۵ دقیقه بپزید.
باترمیلک
۱ پیمانه شیر را به همراه یک قاشق سوپخوری سرکه سفید یا آبلیمو مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار بدید تا شیر بریده بریده شود سپس استفاده کنید.
نوش جان👌