02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پاندکیک گیلاس 🍒
پاندکیک گیلاس 🍒

پاندکیک گیلاس 🍒

 

مواد لازم

·       تخم مرغ ۳ عدد

·       شکر ۲۰۰ گرم

·       کره ذوب شده ۱۰۰گرم

·       باترمیلک ۲۰۰ گرم

·       وانیل ۱/۲ ق چ

·       بیکینگ پودر ۱ و۱/۲ ق چ

·       آرد نول ۴۰۰ گرم

·       گیلاس بدون هسته۱۰۰ گرم

·       بادام زمینی ۵۰ گرم

 

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغهاو شکر را تا جایی با همزن بزنید که کاملا رنگش سفید شود سپس وانیل، باترمیلک و کره ذوب شده رو اضافه کنید و در هم مخلوط شدن بزنید سپس آرد و بیکینگ پودر که با هم مخلوط و الک کردید به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند و نصف مواد را در قالب چربشده لوف موردنظر ریخته روی آن گیلاسها رو بریزد و بقیه مواد و در نهایت روی آن را بادام زمینی تست شده بدون نمک بریزید و در طبقه وسط فر ۱۸۵ درجه که از قبل گرم شده به مدت۴۵ دقیقه بپزید.

 

باترمیلک

۱ پیمانه شیر را به همراه یک قاشق سوپخوری سرکه سفید یا آبلیمو مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار بدید تا شیر بریده بریده شود سپس استفاده کنید.

نوش جان👌