مافین زردآلو🍑
📝موادلازم
· خامه صبحانه 1 لیوان
· تخم مرغ ۳ عدد
· شکر3/4 لیوان (حدود130 گرم)
· آرد نزدیک 1 لیوان
· وانیل شکری 5 گرم
· فندق و یا گردو ویا بادام ریز خرد شده 1 استکان
· بکینگ پودر 10 گرمیا 2.5 قاشق چای خوری
· زردآلو برای روی کیک 13_12 عدد
🌸نکات
میتونیدبجای خامه؛1استکان شیر (100 گرم) و 1 استکان روغن مایع (80 گرم) جایگزین کنید.برای اندازه گیریآرد، لیوان دسته دار فرانسه حدود یک بند انگشت سر خالی باشد.آرد را با کنترل بریزید.باید مایه کیک از مایه معمولی کیک ها کمی غلیظ تر باشد.مقدار آرد با توجه به اندازه لیوانی که استفاده میکنید و مارک خامه صبحانه می تونه تغییر کنه.قوام مواد از مایه کیک معمولی کمی غلیظ تر باشه تا زردآلوها داخل کیک نره.
👩🍳طرز تهیه:
زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را بیرون بیارید.تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید.خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.در پایان فندق ، آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.کاغذ های مافین را داخل سینی مافین بگذارید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.زردآلوها را روی کیک بذارید.سینی را در فر 170 درجه از قبل گرم شده 20دقیقه بپزید.نکته : با خلال دندان پخت کیک را تست کنید.مافین های پخته شده را از فربیرون آورده و وقتی سرد شد نوش جان کنید.