دسرآلبالویی 🍒
مواد لازم
· یک بسته ژله آلبالو
· یک پیمانه آب جوش
· ٢٠٠ گرم خامه پاکتصورتی
· ١/٢ پیمانه شیرعسلی
· یک پیمانه شیر
· یک ق غ تخم خرفه
طرز تهیه
آب جوش رو به پودرژله اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا حل بشه .برای اینکه پودر ژله کاملا در آبحل بشه بهتره اونو روی بخار آب قرار بدیم وهم بزنیم تا کاملا شفاف و یکدست بشه بعدژله رو از روی بخار بر می داریم و هم می زنیم تا هم دمای محیط بشه .در این فاصله میتونیم بقیه مراحل رو هم انجام بدیم و در عین حال حواسمون به ژله هم باشه و همش بزنیم.خامه و شیرعسلی رو باهمزن برقی خوب مخلوط می کنیم طوری که خامه کاملا یکدست بشه وبعد شیر رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم در این مرحله اگر ژله هم دمای محیط شدهباشه به بقیه مواد اضافش می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط بشن و درآخر یک قاشق تخم خرفه رو اضافه می کنیم حالا قالب مورد نظر رو کمی چرب می کنیم و موادرو توش می ریزیم و حد اقل هشت ساعت در یخچال قرار می دیم تا کاملا ببنده نکته ١ اضافهکردن تخم خرفه تاثیری در مزه دسرمون نداره فقط ظاهر متفاوت و جذاب تری بهمون می دهالبته موقع خوردن دسر زیر دندون احساس می شه و همینه که جالب ترش می کنه . اضافه کردنتخم خرفه تاثیری در مزه دسر نداره فقط ظاهر متفاوت و جذاب تری بهمون می ده .البته موقعخوردن دسر زیر دندون احساس می شه و همینه که جالب ترش می کنه . اگر دسر رو کم شیریندوست دارید همون نصف پیمانه شیرعسلی کافیه ولی اگر شیرین تر دوست داشتید یک چهارم پیمانه بیشتر شیرعسلی اضافه کنید .نکته: همون طور که در دستور دیدید نسبت پودر ژله به بقیهمواد کمه پس حتما در یخچال زمان کافی بدیدتا کاملا ببنده.