پودینگ گیلاس
مواد لازم :
· تخم مرغ 3 عدد
· شکر 1/3 پیمانه
· خامه 200 گرم (یک پاکت)
· وانیل 1/3 قاشق چای خوری
· ژلاتین 2.5 قاشق غذاخوری
· گیلاس هسته گرفته و خردشده 300 گرم (میتوانید از کمپوت گیلاس استفاده کنید)
· آب سرد 1 پیمانه
تهیه:
ابتدا آب را داخل کاسهای ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و روی بخار کتری بن ماری کنید. زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و سفیده ها را با هم زن آنقدر بزنید که حجیم وپوک بشه (وقتی ظرفروبرمی گردونید نریزه) حالا شکر، وانیل و تخم مرغ ها را در ظرف دیگری آنقدر هم بزنیدکه کرم و کشدار بشه در این مرحله خامه را به سفیده اضافه کرده و بالیسک به حالت دورانی هم بزنید و بعد زرده ها و شکر را به آن اضافه کرده و در نهایت ژلاتین که از حرارت افتاده و گیلاس ها را اضافه کرده و در قالب چرب شده ریخته و داخل یخچال به مدت ۴ الی ۵ ساعت قرار بدین.
❤️نوش جان