02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پودینگ گیلاس
پودینگ گیلاس

پودینگ گیلاس

مواد لازم :

·       تخم مرغ 3 عدد

·       شکر 1/3 پیمانه

·       خامه 200 گرم (یک پاکت)

·       وانیل 1/3 قاشق چای خوری

·       ژلاتین 2.5 قاشق غذاخوری

·       گیلاس هسته گرفته و خردشده 300 گرم (میتوانید از کمپوت گیلاس استفاده کنید)

·       آب سرد 1 پیمانه

تهیه:

ابتدا آب را داخل کاسهای ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و روی بخار کتری بن ماری کنید. زرده و سفیده تخم‌مرغها را از هم جدا کنید و سفیده ها را با هم زن آنقدر بزنید که حجیم وپوک بشه (وقتی ظرفروبرمی گردونید نریزه) حالا شکر، وانیل و تخم مرغ ها را در ظرف دیگری آنقدر هم بزنیدکه کرم و کشدار بشه در این مرحله خامه را به سفیده اضافه کرده و بالیسک به حالت دورانی هم بزنید و بعد زرده ها و شکر را به آن اضافه کرده و در نهایت ژلاتین که از حرارت افتاده و گیلاس ها را اضافه کرده و در قالب  چرب شده  ریخته و داخل یخچال به مدت ۴ الی ۵ ساعت قرار بدین.

 

نوش جان