کلوچه کنجدی
مواد لازم
· تخم مرغ ۱ عدد
· پودر قند ۱/۲ پیمانه
· آرد سفید ۱ و۱/۲ پیمانه
· هل ۱/۲ ق چ
· وانیل ۱/۴ ق چ
· کنجد به میزان لازم
· بیکینگ پودر ۱/۲ق غ
· روغن مایع ۱/۳ پیمانه
· ماست شیرین ۲ ق غ
👇شروع:
تخم و مرغ و پودرقند و هل رو با همزن حدود ۵ الی ۶ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن رو اضافه کرده و مجدد کمی هم میزنیم.در ظرفی بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه.و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم.آرد وانیل رو از قبل سهبار الک کرده به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.توجه کنید غلظت مواد کمی سفت تر از موادکیکه ولی اگه خیلی شل بود کمی آرد بهش بزنید.به مدت نیم تا یک ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم. سپس به اندازه یک گردو بزرگ از خمیر برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم تاکمی پهن بشه.بعدداخل کنجد میغلتونیم و در نهایت داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه(واسه فر من ۱۶۵ درجه بود) به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا کمی زیرش طلایی شده و بپزه.
❤نوش جانتون