چیزکیک آلبالو 🍒
مواد لازم براي تهيه كرم:
پنير لبنه ۴۰۰ گرم/خامه صبحانه ٢٠٠ گرم/ نشاسته ذرت ٢ ق غ/ شكر ١ ليوان/رنده پوست لیمو نصف ق چ /وانيل كمي/ تخم مرغ ۲عدد
مواد لازم براي تهيه پايه چيزكيك:
بيسكوييت ساقه طلايي دو بسته/ كره ٢٠٠ گرم/ فندق خرد شده يك استکان(دلخواه)/
مواد لازم براي تهيه سس:
آب آلبالو ١/٥ ليوان/آلبالو پاک شده ٢ ليوان/ نشاسته ذرت ٢/٥ ق غ/ شكر يك استكان ( حدود ٧٠ گرم)
🍒برای تهیه آب آلبالو؛۱/۵ لیوان آب روی آلبالوهای پاک شده بریزید وچند دقیقه روی حرارت بذارین بعد از صافی رد کنید .
👇 تهیه: 👇
كف سيني گرد كاغذ روغني بندازيد. كناره هاي قالب كمربندي ٢٤ سانتي رو فويل بپيچيد كه كناره هاي چيز كيك موقع پخت طلايي نشه. بيسكوييت ها رو توي غذاساز خرد كنيد. كره ي آب شده و فندق خردشده رو بهش اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد و كف قالب پهن كنيد. (فندق رو هم ميتونيد با غذاساز خرد كنيد). با دست يا ليوان فشار بديد كه همه ي سطح روي اون يكسان باشه بعد۳_۲ ساعت بذاريدش توي يخچال.
حالا پنير لبنه وخامه رو بريزيد توي كاسه و با همزن برقي بزنيد و بقيه ي مواد رو به ترتيب اضافه كنيد و هم بزنيد (نشاسته، شكر، وانيل، رنده ي پوست ليمو). حالا تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه كنيد و حواستون باشه كه زياد هم نزنيد. از قبل فر رو روي دماي ١٦٠ درجه بذاريد و قسمتپايين فر ظرف پر از آب بذاريد تا چيزكيك موقع پخت ترك نخوره. حالا كرم رو روي بيسكوييتها توي قالب بريزيد و بذاريد توي فر از قبل گرم شده تا وقتي كه روش كمي طلايي بشه (حدودا ۳۰دقیقه). در اين فاصله به هيچ وجه درفر رو باز نكنيد. بعد از پخت در فر رو نيمه باز بذاريد (حدود ٢٠ تا ٢٥ دقيقه) و فر رو خاموش كنيد. آرام کیک روتکون بدیداگر كرم تكون نخوره يعنی حاضرشده.
🍒 تهيه ي سس؛
آب آلبالو، آلبالوهای هسته گرفته، نشاسته و شكر روداخل قابلمه بريزيد و تا وقتي كه بجوشه هم بزنید. وقتي كمي غلیظ شد ازروی شعله بردارید و وقتی ازداغی افتاد روي كرم بريزيد. .