02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیرینی قیطونی
شیرینی قیطونی

شیرینی قیطونی

مواد لازم :

           پودرقند ۱۸۰ گرم

           آرد سفید ۱۸۰ گرم

           آرد نخودچی ۱۸۰ گرم

           روغن جامد یا کره  ۱۸۰  گرم

           پودرزنجبیل  ۱ ق چ

           پودرهل  ۱ ق م

           گلاب ۱/۲ پیمانه

           پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگی من بازعفران غلیظ نارنجی کردم به میزان لازم

  🌸🌸🌸

طرز تهیه :

 روغن جامد یا کره نرم و پودر قند را با همزن برقیبزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست بشه . سپس آردها وپودرهل وزنجبیل را اضافه کردهو با دست خوب ورز بدین  یا ۱ بار از چرخ گوشترد کنید . خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت بدین . سپس از خمیر توپکهای کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم)برداشته و داخل گلاب انداخته (میتوانید ازعرق بهار نارنجاستفاده کنید) و در مغز های مختلف یا پودر نارگیل رنگی یا زعفرانی بغلطانید . در فراز پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.

نوش جانتون