شیرینی قیطونی
مواد لازم :
• پودرقند ۱۸۰ گرم
• آرد سفید ۱۸۰ گرم
• آرد نخودچی ۱۸۰ گرم
• روغن جامد یا کره ۱۸۰ گرم
• پودرزنجبیل ۱ ق چ
• پودرهل ۱ ق م
• گلاب ۱/۲ پیمانه
• پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگی من بازعفران غلیظ نارنجی کردم به میزان لازم
🌸🌸🌸
طرز تهیه :
روغن جامد یا کره نرم و پودر قند را با همزن برقیبزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست بشه . سپس آردها وپودرهل وزنجبیل را اضافه کردهو با دست خوب ورز بدین یا ۱ بار از چرخ گوشترد کنید . خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت بدین . سپس از خمیر توپکهای کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم)برداشته و داخل گلاب انداخته (میتوانید ازعرق بهار نارنجاستفاده کنید) و در مغز های مختلف یا پودر نارگیل رنگی یا زعفرانی بغلطانید . در فراز پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.
❤نوش جانتون