بستنی طالبی
مواد لازم
· طالبی 1کیلو
· شکر 100گرم
· آبلیمو 3ق غ
· خامه 200گرم
· ثعلب 1ق چ
· پودر پسته برای تزیین
طرزتهیه
پوست طالبی را بگیرید و تخمه ها را دربیارین. بعدطالبی شکر ثعلب و آبلیمو را با میکسرمخلوط کنید تا یکدست بشه. بعد در ظرفی فلزی بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . ظرف طالبی را در فریزر بگذارید و هر نیم ساعت یا یک ساعت از فریزر خارج کرده و باقاشق هم بزنید تا یخ نزنه. بهتره یک شب تا صبح بذارین تو فریزر بمونه و تو این فاصله چند بار از فریزربیرون بیارین و با قاشق هم بزنید بعد از یک شب بستنی طالب خوشمزه آماده میشه. 😋
اگه طالبیتون شیرین نبود میتونید شکرش و بیشتر بزنید. و البته اگه خامه قنادی استفاده میکنید دقت کنید که خامه قنادی شیرینه.
❤نوش جانتون