نانکنجدی کره ای
📝مواد لازم:
· شکر دو سوم لیوان(شکر ولرم)
· آب ولرم دو سوم لیوان
· یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
· یک قاشق چایخوری نمک
· شکر دو قاشق غذاخوری
· روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر خالی
· یک تخم مرغ کوچک
· آرد حدود چهار لیوان
طرز تهیه:
شکر و آب رو مخلوط کنید شکر رو هم باهاش مخلوط کنیدبعد خمیر مایه رو باهاش مخلوط کنید روشو بپوشانید و پنج دقیقه صبر کنید تا عمل بیادبقیهی مواد به غیر از آرد رو مخلوط کنید خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و بعد شروع کنید بهاضافه کردن آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد.رو سطح کار ورز بدین بعد داخل یه ظرف رو چربکنید و خمیر رو بمدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه داخلش قرار بدین تا استراحت کنه.بعد از خمیر چونههای دلخواه بگیرید
من روی خمیر رو با کمی عسل که با آب گرم بازش کرده بودمرومال کردم و پر کنجد کردم.بیست دقیقه دیگه به خمیر استراحت بدین بعد داخل فر ۱۸۰ درجهبزارید تا بپزه حدود بیست دقیقه و گریل رو هم دو سه دقیقه روشن کنید تا طلایی تر بشه...بلافاصهکه از فر دراووردین .روی نونها رو با کره آب شده رومال کنید.
❤نوش جان