فالوده سیب
یه دسر ساده و فوق العاده خوب و خنک که برای تابستون عالیه😍.برای شربت، ۱ لیوان آب سرد و نصف لیوان گلاب رو داخل ظرف بریزید.۱ لیوان شکر اضافه کنید و روی شعله بذارین تا شکرحل بشه.بعد ازروی شعله بردارین تاخنک بشه.۳ عدد سیب متوسط رو(ترجیحا سیب گلاب) با رنده درشت رنده کنید ۱ ق غ آب لیموی تازه یا آبلیمو روی سیب های رنده شده ریخته و به شربت اضافه کنید.۱ ق غ تخم شربتی رو با کمی آب خیس کنید و وقتی دونه هاش آب رو جذب کردن، به مواد اضافه کنید.مقداری یخ خرد شده داخل فالوده بریزید و تمام.فالوده آماده ی سرو هستش، ولی اگه چند ساعتی داخل یخچال بمونه، مزه ی سیب بیشتر وارد شربت میشه و خوشمزه تره. میشه از خاکشیر، زعفران، چوب دارچین، عرقیجات دلخواه و ... هم استفاده کرد.
😍نوش جان.