شربت آلبالوطبيعى
كدبانوگرى
یه کیلو آلبالو بی هسته رو با 2 کیلو شکر مخلوط میکنیم و توی ظرف در بسته 24 ساعت توی یخچال میذاریم.بعد با یه لیوان آب مخلوط میکنیم و میگذاریم روی شعله متوسط..شعله اگه کم باشه رنگش کدرمیشه اگرم زیاد باشه رنگش قهوه ای میشه..بهتره ۳۰ دقیقه ریز بجوشه و مرتب هم بزنیم و آلبالو هارو فشار ندیم. چون بد رنگ میشه...بعد مواد رو از صافی رد میکنیم و شربت قوام اومده رو داخل ظرف شیشه ای میریزیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم...میتونیم چند تا برگ نعنا یا نوک قاشق وانیل و در اخر کار اضافه کنیم به خاطر طعمش.