02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان تافتون خانگی
نان تافتون خانگی

نان تافتون خانگی

·        آرد ۴۵۰ گرم

·        نمک ۱۰ گرم

·        روغن ۵۰ گرم

·        خمیر مایه فوری۸ گرم

·        سبوس ۱۰ گرم

·        آب ۲۴۰ گرم

🌸🌸🌸طرزتهیه🌸🌸🌸

آرد را در کاسه ایبریزید ،نمک ،پودر خمیر مایه ،سبوس را اضافه کنید (نمک وخمیر مایه با هم تماس نداشته باشند )روغن را اضافه کنید ودر آخر آب را کم کم وبا احتیاط اضافه کنید .خمیر کمی چسبنده است با ورز دادن از چسبندگی آن کم میشه .میتونید از میکسر وهمزن هم برای تهیه خمیراستفاده کنید که زمان ورز دادن خمیر کوتاه تر میشود . ظرفی را چرب کنید وبذارید خمیرنیم ساعت استراحت کنه .از پلاستیک برای پوشش خمیر استفاده کنید تا خمیر خشک نشه ،بعدآن را به چونه های ۵۰ گرمی تقسیم کنید و۲۰ دقیقه استراحت بدین،تابه را داغ کنید وچونه هایی که با وردنه باز کرده اید را در آن قرار دهید هر طرف یک دقیقه .حدود ۱۵ نان کوچکبه ما میده .

نوش جان