کیک پرتقال لیمو🍊
· ارد ۱و ۱/۲پیمانه
· پکینگ پودر۲قاشق چایخوری
· شکر ۱پیمانه
· یک پرتقال ویک لیمو حلقه شده
· رنده پوست یک لیمو
· رنده پوست یک پرتقال
· ۳تخم مرغ
· نمک دریایی ۱/۲قاشق چایخوری
· شیر ۱/۴ پیمانه
· روغن مایع ۳/۴پیمانه یا روغن زیتون بی بو .
ارد را الک کنیدوپکینگپودر را اضافه کنیدو کنار بگذارید.
شکر را با رنده پوست لیمو وپوست پرتقال مخلوط کنید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید ،نمک را نیز اضافه کنید ،با سرعت بالا ۵دقیقه بزنید تا سبک شود.روغن را اضافه کنید.شکر ومخلوط ارد رابه صورت یکدرمیان در دونوبت به مواد اضافه کنید .قالب ۲۰ سانتی متر را کاغذ روغنی بگذاریدوکمی چرب کنید،حلقه های لیمو پرتقال را بچینید و رویشان را کمی چرب کنید و مایع کیک را بریزید ودر فری که از قبل در دمای۱۹۰سانتی گراد(با فن ۱۷۰درجه)گرم شده است برای مدت ۴۰تا ۵۰ دقیقه قرار دهید .میتوان با کمی خامه سرو کرد .