نان ارده
مواد لازم :
· شکر نصف لیوان
· خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
· شیر یک پیمانه
· آرد 3 پیمانه
· کره آب شده یک چهارم پیمانه
· نمک یک چهارم قاشق چایخوری
· ارده یک سوم پیمانه
طرز تهیه :
یک قاشق غذاخوری شکر ویک قاشق غذاخوری مایه خمیر را به یک لیوان شیر ولرم اضافه کنید و بگذارید تا مایه خمیرعمل بیاید.بعد یک چهارم لیوان کره آب شده و یک پنس نمک را به آن اضافه کنید و حالانوبت به اضافه کردن آرد می رسد حدود دو لیوان تا دو و نیم لیوان آرد لازم است که بسته به نوع آرد مقدار مصرفی تان متغیر است، بهتر است که آرد را دوبار الک کنید.تا جایی آرد اضافه کنید وبهم بزنید که خمیر به دست نچسبد. حالا خمیر را در جای گرم استراحت بدهید تا حجم آن دوبرابر شود.برای مواد میانی آن من یک سوم لیوان شکر را با یک سوملیوان ارده مخلوط کردم. هر طور دوست دارید می توانید آن را بپیچید.من نصف خمیر را کف قالب گذاشتم و با دست کمی پهن کردم. مخلوط ارده را روی آن مالیدم و نیمه دوم خمیر راوردنه کشیدم تا صاف شود بعد روی لایه اول گذاشتم.مدت زمان پخت آن هم حدود سی دقیقه داخل فر 160 درجه که از قبل گرم شده است برای تزئین روی آن می توانید یک زرده تخم مرغو کره را مخلوط کنید و در آخر سیاه دانه یا کنجد استفاده کنید.