باقلوای ترکیه
موادلازم برا خمیر:
· تخم مرغ ۱ عدد
· آب جوش +گلاب نصف پیمانه
· شکر ۱ قاشق غذاخوری
· روغن مایع یک چهارم پیمانه
· آرد به مقدار نیاز
· آردنشاسته ذرت به مقدارنیاز
برای شربت:
· شکر ۱ پیمانه
· آب وگلاب نصف پیمانه
· زعفران دم کرده یک ق غ
· آب لیمو نصف ق
· گلوکز یک ق غ
شـــــ👩🍳ـــــروع:
شربت؛
شکر وآب وگلاب وزعفران و آبلیمو را روی حرارت ملایم گذاشته ووقتی شکر حل شد گلوکز رو اضافه وحرارت را کمی زیادکرده تا شربت به جوش بیاید وحدود دو سه دقیقه بجوشه بعد ازروی شعله بروارین تاخنک بشه.
خمیر ؛
تخم مرغ وشکرراخوب مخلوط و روغن وآب جوش وگلاب را اضافه و۲ تا۳ دقیقه هم بزنید. آرد الک شده رودرچند مرحله اضافه کنید و آرام هم بزنیددرحدی که خمیر لطیفی کهبه دست نچسبه حاصل بشه،زیاد آرد زدن باعث میشه خمیر کیفیتش رو از دست بده. خمیر رابه مدت ۲۰ دقیقه استراحت داده بعد به دوقسمت تقسیم کرده و هرقسمت را بصورت مستطیل ونازکترازخمیرلواش به کمک آرد نشاسته ذرت باز کرده واز عرض رول کنیدوبه قسمتهای یک سانتی تقسیم کرده و برش بزنید.حالا تکه هارو روغن شناور سرخ کرده ودر شربت خنک شده بریزید. درآخربا پودرپسته تزیین کنید.