02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پیراشکی سیب
پیراشکی سیب

پیراشکی سیب 🥠

 

📝مواد لازم:

·        پودر قند    به مقدار لازم

·        نمک   ۱ قاشق چای خوری

·        مخمر فوری   ۱ قاشق غذا خوری

·        شکر   ۱ قاشق غذا خوری

·        شکر   ۱/۴ لیوان

·        آب گرم  1.5 لیوان

·        روغن   ۲ قاشق غذا خوری

·        آرد   ۴ لیوان

·        سیب   ۴ عدد

·        دارچین   ۱ ق مرباخوری

🌸نکته:میتوانید مواد را نصف کنید دراین صورت ۸ تا۱۰ عدد پیراشکی متوسط تهیه میشه.

  🍎طرز تهیه:

۱- مخمر خشک و آب گرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید تا عمل بیاد.

 سپس روغن ، آردالکشده ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاد.

۲- خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید تا پفش گرفته بشه و 1 ساعت دیگر بذارید استراحت کنه.

۳- سیب ها را پوست بکنید و درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید و توی ظرفی باکمی دارچین مخلوط کنید .

 روی سطح کار آردبپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید.

۴- خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری سیب خرد شده داخل هر خمیر قرار دهید و روی آن کمی شکر بپاشید.

۵- خمیر را از وسط تا کنید و لبه های خمیر با فشار دستبه هم بچسبانید.

۶- داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهارا داخل روغن بیندازید و با حرارت متوسط سرخ کنید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانیدتا طرف دیگر آن نیز طلایی بشه ،

پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان بره سپس با پودر قند تزیین و سرو کنید.

🌸سایر نکات

میتوانید از میوه های دیگری مانند گلابی ، هلو ، زردآلوو نیز استفاده کنید ، میتوانید این پیراشکی را همراه بابستنی سرو کنید.