پیراشکی سیب 🥠
📝مواد لازم:
· پودر قند به مقدار لازم
· نمک ۱ قاشق چای خوری
· مخمر فوری ۱ قاشق غذا خوری
· شکر ۱ قاشق غذا خوری
· شکر ۱/۴ لیوان
· آب گرم 1.5 لیوان
· روغن ۲ قاشق غذا خوری
· آرد ۴ لیوان
· سیب ۴ عدد
· دارچین ۱ ق مرباخوری
🌸نکته:میتوانید مواد را نصف کنید دراین صورت ۸ تا۱۰ عدد پیراشکی متوسط تهیه میشه.
🍎طرز تهیه:
۱- مخمر خشک و آب گرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید تا عمل بیاد.
سپس روغن ، آردالکشده ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
۲- خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید تا پفش گرفته بشه و 1 ساعت دیگر بذارید استراحت کنه.
۳- سیب ها را پوست بکنید و درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید و توی ظرفی باکمی دارچین مخلوط کنید .
روی سطح کار آردبپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید.
۴- خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری سیب خرد شده داخل هر خمیر قرار دهید و روی آن کمی شکر بپاشید.
۵- خمیر را از وسط تا کنید و لبه های خمیر با فشار دستبه هم بچسبانید.
۶- داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهارا داخل روغن بیندازید و با حرارت متوسط سرخ کنید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانیدتا طرف دیگر آن نیز طلایی بشه ،
پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان بره سپس با پودر قند تزیین و سرو کنید.
🌸سایر نکات
میتوانید از میوه های دیگری مانند گلابی ، هلو ، زردآلوو … نیز استفاده کنید ، میتوانید این پیراشکی را همراه بابستنی سرو کنید.