محلبی زعفرانی
· يه دسرخوشمزه
· مواد لازم نشاسته٤قاشق غذاخوری شكر نصف پيمانه
· خامه ١ پیمانه
· گلاب نصف پيمانه
· زعفرون دم كرده به مقدار لازم
· آرد گندم ٢ قاشق غ
· تخم مرغ ١ عدد
· شير كم چرب ٣ ليوان
· هل ساييده شده ١ق چ
⭕طرز تهيه
نشاسته و آردرو الك كنين وتو قابلمه بريزين و شكر به اون اضافه كنين . توی يه ظرف ديگه تخم مرغ وشیرو روخوب هم بزنين بعد به مخلوط خشك اضافه كنين توی اين مرحله ظرف رو روي حرارت ملايم بذارينو هم بزنين تا زماني كه غليظ بشه به هم زدن ادامه بدین.وقتی مخلوط به غلظت خوبي رسيدظرفتون رو از روي حرارت بردارين .غلظت دسر بايد در حد معمول باشه.به اين نكته توجه كنيد كه مواد نبايد زياد روي حرارت بمونه چون كه بعد از سرد شدن ممكنه سطحش ترك بخوره.حالازعفرون ساييده شده رو توي يه ظرف بريزين و در اونو بذارين و چند دقيقه صبر كنين تادم بكشه،گلاب ، هل ساييده شده رو هم به مواد اضافه كنين و هم بزنين تا باهم مخلوط بشنو رنگ زعفرون به صورت يه دست پخش بشه و در اخر خامه رو اضافه کنید وتوی ظرف بریزید.
☺تزیین باسلیقه خودتون