02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان صبحانه کنجدی
نان صبحانه کنجدی

نان صبحانه کنجدی

👇موادلازم:

شیر ولرم یک لیوان(دستهدار فرانسوی)روغن مایع نصف لیوان،خمیر مایه دوقاشق مرباخوری،شکر چهار قاشق غذاخوری،دو عدد تخم مرغ زرده وسفیده جدا،نمک یک قاشق چایخوی،آرد به میزانی که بدست نچسبه

شـــــ👩🍳ـــــروع :

اول خمیر مایه و دو قاشق از شکر وشیر ولرم رو مخلوط کنید وظرف روپوشانده وده دقیقه بذارین استراحت کنه تا عمل بیاد .سفیده تخم مرغ و دو قاشق باقی شکر وروغن ونمک رو مخلوط و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه وکم کم آرد الک شده رو میریزیم و ورز میدیم تا خمیر نرم ونچسبی داشته باشیم.روی خمیر کمی آرد بپاشین وروی اونو بپوشونید ویک ساعتی استراحت بدین تا حجمش دوبرابربشه. وقتی خمیر ور اومد پف خمیر رو بگیرین وبدلخواه شکل بدین وبا زرده های تخم مرغکه باکمی روغن وزعفران رقیقش کردین رومال کنید.روی نانها کنجد یا مغزدلخواه بپاشید

 ودر فر صدوهشتاد درجه که ازبیست دقیقه قبل گرمش کردین تا زمان طلایی شدن زیر نون بپزین و برای طلایی شدن روش چند دقیقه گریل رو روشن کنید.حتما هنگام پخت یک ظرف کوچیک آب کف فرتون بزارید تا نوناتون خشک نشه .

نوش جان