سلام دوستان نازنين خوبيد؟بازم براتون کيک آورديم....اونم چه کيکي
کيک شليل
· مواداوليه:
· تخم مرغ سه عدد
· کره صد گرم
· آرد کيک دو ليوان
· ماست نصف ليوان
· شکر يک ليوان
· وانيل نوک ق چ
· بکنيگ پودر يک قم
· نشاسته ذرت يه ق غ
· شليل دو عدد
شـــــــــــ??ـــــــــروع :
موادروازنيم ساعت قبل درمحيط آشپزخانه بذارين.فرر و بادماي 175 روشن کنيد تا گرم بشه.شليل ها روشسته وبعد ازخارج کردن هسته ورقه اي ؛تکه کنيد. درابتداکره نرم رو با شکر خوب بزنيد تاپوک وحجيم بشه. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده هرکدام رويک دقيقه با همزن بزنيد.حالا وانيل وماست رو هم اضافه کرده و دو دقيقه ديگه به همزدن ادامه بدين تامايه کاملا يک دستوروان بشه. آرد و بکنيگ پودر و نشاسته رو3 بار الک کرده و درچند مرحله با موادمون مخلوط مي کنيم.
نکته:
مايه اين کيک کمي غليظه. ظرف مورد نظر(ترجيحا پيرکس)روچرب کرده دو سوم مايه رو توي ظرف بريزيد.حالا خيلي آرام 3_2بارظرف روبه سطح کارتون بکوبيد تا هواي اضافي ازمايه خارج بشه. شليلهاي نازک ورقه شده رو روي مايه کيک بچينيد و روش يه قاشق شکر وکمي نشاسته ذرت بپاشيد. بعد بقيه مايه روريخته و روش رو صاف کنيد.قالب رو داخل فر گرم شده بذاريد. نيم ساعت بعد با سيخ چوبي امتحان کنيد اگه پخته بود روي کيک رابراي 5 دقيقه گريلکنيد .کيک به راحتي از ظرف پيرکس جدا ميشهو احتياجي به امتحان نداره زيرش که طلايي شد روشو گريل کنيد...
نوش جانتون