کاچی ۴مغز
کاچی چهار مغز ازدسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی از سنتهای دیرینه مردم دیار کرمان با قدمت چند صدساله است. این معجون مقوی و انرژی زابرای وعده های افطاروسحری بسیارمناسب است. 😊
🍹🍹مواد لاز م :
· مغز گردو :۵۰ گرم نیم کوب شده
· مغز بادام: ۵۰ گرم نیم کوب شده
· مغز پسته :۵۰ گرمنیم کوب شده
· مغز فندق: ۲۵ گرمنیم کوب شده
· آرد جوانه گندم یاآرد برنج :۲ لیوان
· نبات آسیاب شده:۲ لیوان
· کره :۲۰۰ گرم
· آب :۳ لیوان
· گلاب : ۱لیوان
· زعفران ساییده شده:یک ق چ
🍹طرز تهیه:
نبات کوبیده شده را با ۳لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم .کره را در یک قابلمه ریخته ،روی شعله.ملایم ذوب می کنیم وبعد آردالک شده را کم کم اضافه می کنیم.حالا با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله پخش کن رازیرظرف گذاشته و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلاییشود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد).در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم . حالا شربت آماده شده از نباترا کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود.گردو،بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاچی به روغن بیفتد در این مرحله کاچیآماده است .حالا وقت سروکردن رسیده.کاچی رادرظرف مناسب ریخته وبامغزبادام پوست گرفته,خلال پسته و وبادام یاگل سرخ تزیین میکنیم.حالا بفرمایید نوش جان کنید...😊
🌹طاعاتتون قبول