شیربرنج زعفرانیِ خامه ای
موادلازم:
· برنج نیم دانه ايرانی يك پيمانه
· نمک دوق غ
· شيرپرچرب سه پيمانه
· شكر ۴ ق غ
· گلاب ۴ ق غ
· زعفران دم کرده۱ ق غ
· خامه ۱ پيمانه
👩🍳طرزتهیه:
اول برنج خيس خورده رو با دو ليوان آب ونمک کافی روی حرارت ملایم ميذاريم خوب بپزه وله بشه. وقتی برنج کاملاله شد شير رو كم كم اضافه ميكنيم ومرتب بهم می زنیم.بایدحرارت کم باشه تادسربخوبی ریزجوش بزنه وجابیفته.بعدازاضافه کردن شیر باید۳۰ دقیقه آروم بجوشه تاحسابی غلیظ وجاافتاده بشه. حالاگلاب وزعفران و شكر رواضافه کردهو هم ميزنيم.بعداز۴ تا ۵ دقیقه دسر آماده شده. شعله روخاموش کرده واجازه بدین خوب سرد بشه . حالا خامه رو درظرف گودی ریختهو با دور تندهمزن بزنید تا سفت بشه به طوریکه وقتی ظرف روبرمی گردونید نریزه. حالا خامه را درچندمرحله به شیربرنج اضافه کرده وآرام بهم می زنیم .شیربرنج آماده اس درظرفهای سرو ریخته وباخلال یا پودرپسته تزیین کنید.