دسرهویج بستنی
مواد لازم
· بستنی: 150 گرم
· آب هویج: 3 پیمانه
· آب: نصف پیمانه
· پودر ژلاتین: 6 قاشقغذاخوری
· شکر: 60 گرم
👩🍳تهیه👩🍳
مرحله 1
ابتدا به روش بن ماری ژلاتین را در آب حل کنید.
مرحله 2
به کمک همزن بستنی و آب هویج را به خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله 3
شکر را به مخلوط آماده شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله 4
ژلاتین آماده شده را به مواد اضافه کرده خوب بهم بزنید.
مرحله 5
مواد را داخل قالب چرب شده ریخته و قالب را داخل یخچالبه مدت 6 ساعت قرار دهید تا سفت بشن.
مرحله 6
پس از آن دسر را از قالب جدا کرده و سرو کنید.
نوش جان 😍😍