02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان باروکش دارچین
نان باروکش دارچین

نان باروکش دارچین

👇مواداولیه:

شیرولرم یک پیمانه ،ماست شیرین نصف پیمانه،شکر سه قاشق غذاخوری پر،مایه خمیر ریز و فوری یک ق غ(من ازبسته هایده گرمی مارک دکتر اوکتر استفاده میکنم)،پنجاه گرم کره نرم شده در دمای محیط ،تخم مرغیک عدد، زعفران دم کرده دوق غ، روغن مایع نصف پیمانه ،آرد به میزان لازم ،یک‌ عدد تخممرغ زده شده با یک قاشق چایخوری زعفران آبشده ویک قاشق چایخوری روغن مایع برای رومال

  شـــ👩‍🍳ــروع:

 همه مواد خمیر رو به غیر از آرد وکره مخلوط کنیدوخوب بهم بزنید. بعد آرد الک شده رو کم کم وبا کنترل بریزید ومخلوط کنید وشروع به ورزدادن کنید تا خمیر نرم ولطیفی داشته باشین. کاسه بزرگی رو چرب کنید وخمیر رو درش قراردا ده وروشو بپوشونید تا یک ساعت بمونه تا حجمش دوبرابر بشه.بعد پف خمیر رو با یک دقیقه ورز دادن بگیرید و به چانه های مساوی تقسیم کنید. کره نرم رو با نوک قاشق چایخوری بهتساوی روی چونه ها بزارید وبعد کمی چانه ها رو روی‌تخته کار بادست باز کنید وکره روبا نوک انگشت به‌ روی خمیر بمالید وبعدبه شکل‌‌دلخواه در بیارید ودر سینی که کفش کاغذ روغنی انداختین بچینید .بیست دقیقه دیگه استراحت بدین بعد رومال کرده در فر دویست درجه که از بیست دقیقه قبل گرم کردین قراربدین تا بپزه وقتی زیرنانها طلایی  شد گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روی نونا هم طلایی بشه. حتما موقع روشن کردن فر  یک ظرف کوچیک آب بزارید تا نونا نرم بشه

 🌸 پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی هست.

خمیر مایه فوری نیاز به استراحت نداره

روی نونا مخلوط شکر ودارچین پاشیدم.

من چونه های چهل گرمیگرفتم کمی بادست باز کردم کره رو مالیده یکبار افقی تا زده وبعد از قسمت عمودی تا زده‌ ودرقالب آرد پاشی شده با کمی فاصله چیدم و بعد استراحت دوم رومال کرده در فر گذاشتم.