🌹طاعاتتون قبول
دوباره بایه دستورعالی خدمتتون هستم😊
گوشفیل خانگی
· تخم مرغ یک عدد
· شیر نصف استکان
· ماست دو ق غ
· کره یا روغن جامد دو ق غ
· بکینگ پودر یک قچ
· شربت بار یا عسل دو ق غ
· آرد یک و نیم تادو لیوان(شاید کمتر یا بیشتر)
شــــــــــ👇ــــــــــروع:
ابتدا کره آب شده رو با تخم مرغ و شیر و ماست با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن. بعد شربت بار رو اضافه کنید بعد از اون بکینگ پودروخوب مخلوط کنید تا یکدست بشه.حالا آردالک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید.اونقدری آرد بریزید که خمیر لطیفی به دست بیاد به دست نچسبه...وقتی دیدید دیگه به دست نمیچسبه آرد اضافه نکنید.
حالا با سلفون یانایلون روی خمیر و بپوشونید و اون و تو دمای محیط دو ساعت استراحت بدید.تو این مدت دست به کار بشید و شربت مخصوص و درست کنید.بعد دو ساعت خمیر و روی سطح صاف با وردنه پهن کنید.بعد با کاتر یاباچاقو لوزی لوزی برش بزنید.یه ظرف کوچیک وگودمثل شیرجوش بیارید و روغن بریزیدو بذارید خوبِ خوب داغ بشه. بعدشعله روکم کنید وگوشفیل هارو دونه دونه داخلش بندازید.
🌸نکته مهم:شعله حتما باید کم باشه تامغزشیرینی خام نمونه.
وقتی گوشفیل پف کرد و روی سطح روغن اومد آروم زیر و روش کنید تا حسابی طلایی بشه.بعد ازروغن دربیارید وتوی شربت بار که ولرم شده بندازید وبذارید یک دقیقه توی شربت بمونه تا شهد و به خودش بگیره.
شربت اگه غلیظ باشه شکرک میزنه،شل هم باشه گوشفیل نرم میشه.
🌸شربت بار:
۱ لیوان شکر+ مجموع۱ لیوان آب وگلاب+ ۱ ق غ زعفران دمکرده+ ۱ ق م آبلیموی تازه رامخلوط کنید وروی شعله ملایم بذارید وقتی بجوش اومد شعله روکم کنیدتا ۳_۲ دقیقه ریزجوش بزنه بعداز روی حرارت بردارید.
رمضان کریم