کیک توت فرنگی
✏مواد کیک:
· تخم مرغ دوعدد
· آرد یک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
· شکر نصف پ
· شیر یک چهارم پ
· روغن مایع نصف پ
· توت فرنگی خرد شده به مقداری لازم
· بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
· وانیل نوک ق چ
✏شروع:
تخم مرغ ،شکر و وانیلرو پنج دقیقه با همزن میزنیم تا خوب پف کنه وکرم رنگ بشه.حالا روغن رو اضافه و یک دقیقه بزنید و بعد شیر رو اضافه ومخلوط کنید سپس آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید ودردو مرحله روی مواد الک کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. اگر آرد کمی گلوله شد فقط ۶تا۷ثانیه بادور کند همزن بزنید. بیشترازاین زمان باعث میشه کیک پف نکنه. بعد کف و حتما دیواره قالب رو بابرس روغن جداکننده(نصفق غ آرد+یک ق غ روغن جامدرومخلوط کنید) بمالید و مواد کیک رو به ضخامت یک تا دو سانت داخلش بریزید و روشو صاف کنید، اگر میخواهید کیکتون اسلایسی بشه نباید مواد زیاد درقالب بریزید من مواد کیکم اضافه اومد و در یه قالب دیگه هم ریختم. سپس توت فرنگی هارو روی سطح مواد کنار هم بچینید و در فر که از یک ربع قبل با دمای صدو هشتاد درجه گرم شده بذارید. چون ضخامت مواد کمه خیلی زود میپزه، بعد از بیست تا بیست و پنج دقیقه چک کنید بستگی به فرتون داره دور کیک که طلایی بشه پختش کافیه.
🍓طرز تهیه سس توتفرنگی:
یک لیوان توت فرنگی خرد شده و یک تا دو قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید باگوشت کوب دستی یا برقی پوره اش کنید ،حالا یک قاشق مرباخوری پودر نشاسته رو با یک قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و به مخلوط توت فرنگی اضافه کنید و سریع مخلوط کنید تا گلوله نشه ، کمی که غلیظ شد از رو حرارت بردارید ،غلطتش باید مثل فرنی باشه و نباید خیلی غلیظ بشه ، حالا سس رو از الک درشت رد کنیدتا یک سس یک دست و روون داشته باشید دقت کنید که سوراخهای الک ریز نباشه ، اگر دیدین سس خیلی غلیظ و سفت شده کمی آب جوش باهاش مخلوط کنید، این سس خوشمزه رو همراه کیک سرو کنید مقدار ش برای این مقدار کیک مناسبه، میتونید به مقداربیشتر درست کنید و در فریزرنگهداری کنید و هر موقع لازم داشتید کنار کیک یا بستنی یا دسرهاتون سرو کنید ،
🍓نوش جان